Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σκυλάκι κρεμάστηκε με το λουρί του εξαιτίας της αδιαφορίας του ιδιοκτήτη του στα Σελήνια Σαλαμίνας.


Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.) κατέθεσε χθες καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας εις βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου που βρέθηκε απαγχονισμένος με το ίδιο του το λουρί στην αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού στα Σελήνια.

Όπως όλα δείχνουν το άτυχο σκυλάκι, το οποίο ήταν μόνιμα δεμένο με κοντό λουρί,  ανέβηκε στο τοιχίο και όταν έπεσε στο έδαφος κρεμάστηκε. Κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν τους εθελοντές της Ζ.Ο.Ε.Σ. ανέφεραν ότι το σκυλάκι βρισκόταν έτσι κρεμασμένο για τουλάχιστον δύο μέρες.

Σύμφωνα με την Ζ.Ο.Ε.Σ. στο συγκεκριμένο σπίτι δεν κατοικεί κανείς μόνιμα και μόνο ένας άνδρας πήγαινε μια ή δύο φορές την εβδομάδα και άφηνε τροφή και φαγητό. Επίσης στην αυλή του ίδιου σπιτιού υπάρχει κι ένα νεαρό Γαλλικό Μπουλντόγκ που είναι δεμένο με πολύ κοντό λουρί και όπως αναφέρει η Ζ.Ο.Ε.Σ. θα ζητήσει την κατάσχεσή του με εισαγγελική εντολή.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και όλοι αναμένουν από το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας να επιβάλει εις βάρος του ανεύθυνου ιδιοκτήτη του το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο



1 σχόλιο: