Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ανακοίνωση από τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ


 

Την καλησπέρα μας

Πολλοί λίγοι Σεληνιώτες γνωρίζουν ,ότι στην περιοχή μας υφίσταται Σύλλογος με την επωνυμία <<ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ >> (εκτός των λίγων Μελών του) που προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα πολυετιών.

Το Email του είναι: sillogosselinia2020@gmail.com & η ιστοσελίδα του στην οποία μπορεί κανείς να περιηγηθεί για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του είναι: http://syllogos-peribantikes-polstikes--tourkes-anaptyxes...

Τα τηλ. Επικ. 2104676079 - 6983869267 – 6977433402

Η ιστοσελίδα αυτή θέλουμε να αποδειχθεί μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, με όλους εσάς & ευελπιστούμε να γίνετε συμπαραστάτες μας ,αφού μόνο έτσι μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε & να υλοποιούμε.

Οι επιτυχίες είναι δυνατές μόνο χάρη στην εγγραφή Νέων Μελών, στην γενναιοδωρία των Συμπολιτών & Υποστηρικτών μας. Χωρίς εσάς η δράση μας δεν είναι εφικτή, στήριξτέ μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το σεβασμό σας.

Όλοι οι διαμένοντες μόνιμα ή παραθεριστές των Σεληνίων ,έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον Σύλλογο. Η εγγραφή είναι 10 € & η ετήσια συνδρομή καθ έκαστον έτος είναι 10€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου