Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Σαράντης Φυρογένης: πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων.


Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2014 οι Σεληνιώτες φίλοι του με δημοσίευση μας  στο ΣΕΛΗΝΙΑ-NEWS  είχαμε δηλώσει την αμέριστη στήριξη μας στην υποψηφιότητα του Σαράντη στην Δημοτική Κοινότητα Σεληνίων.

Είχαμε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά «Απέδειξες και έδειξες σε όλους αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά ότι δεν χρειάζονται πτυχία και  πανεπιστημιακή μόρφωση. Χρειάζεται μόνο ΚΑΡΔΙΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ.  Και εσύ φίλε Σαράντη  την έχεις και σου περισσεύει. Και η ΚΑΡΔΙΑ και η ΑΝΘΡΩΠΙΑ».

Ο Σαράντης βγήκε πρώτος συγκεντρώνοντας τον αριθμό –ρεκόρ για τα Σελήνια των 486 σταυρών.

Παραιτήθηκε από την θέση του Κοινοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων, για λόγους ευθιξίας. Ήθελαν λέει να τον «ελέγξουν»!!!
Ήθελαν να ελέγξουν την εντιμότητα και ηθική του Σαράντη !!!

Αν και «παραιτημένος», ο Σαράντης συνεχίζει να προσφέρει αυτό που του επιτρέπουν οι οικονομικές του δυνατότητες στον τόπο που αγαπά, στα Σελήνια.

Με δικά του έξοδα επισκευάσθηκε και βάφτηκε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, που κανείς από την σημερινή Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρθηκε.
Φίλε Σαράντη, ξέρουμε ότι θα θυμώσεις γι αυτή την δημοσιοποίηση.

Όμως, εδώ που έχουμε φτάσει, πρέπει όλα να λέγονται.
Συνέχισε έτσι !!! βοηθώντας τον τόπο σου και τους συνανθρώπους σου, ταυτόχρονα παραδίδεις μαθήματα ανθρωπιάς, εντιμότητας, ηθικής και όρεξης για δουλειά και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Που ξέρεις … ίσως κάποιοι από τους τοπικούς μας άρχοντες σε μιμηθούν…για το καλό του τόπου μας ρε … γαμώτο !!!
6 σχόλια:

 1. Ωραία λόγια ,του αξίζουν τα ΜΠΡΑΒΟ ωραίες φωτογραφίες
  Και ας προσπαθήσουμε ,όσοι μπορούμε να τον μιμηθούμε.
  Δημητριάδου Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ?????????????????????????????????????????????.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σου Σαραντη ενας φιλος παλιοςκ απο πολυ μακριά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και πάλι συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε Σαράντη εγώ έτσι σε γνώρισα και έτσι θέλω να σε λέω γιατί είσαι άξιος για την χορηγία που έκανες για όλους εμάς
  πάντα να αξιώνεσαι για τέτοιες χειρονομίες
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΩΣ αγαθος και φιλανθρωπος και ελεημων....Αμην...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. (Εφημερίδα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ)
  Το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά, με το υπ΄αρ. 164/2018 Βούλευμα, παραπέμπει τον πρώην Δήμαρχο στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να δικαστεί ως υπαίτιος της αξιόποινης πράξης της διακεκριμένης περίπτωσης απιστίας στην υπηρεσία μεταχειριζόμενος ιδιαίτερα τεχνάσματα από την οποία προκλήθηκε ελάττωση της δημοτικής περιουσίας ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ανώτερης των 30.000 €, από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος (κάθειρξη μέχρι 10 ετών).
  Πρόκειται για την υπόθεση της παράνομης χρήσης 27 κινητών τηλεφώνων του Δήμου, η οποία με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
  Joanni, χαιρετίσματα στα φυλακισμένα συντρόφια μας Άκη και Γιάννη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή