Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Απαλλακτικό βούλευμα αριθμ. 98/2014 για την υπόθεση της ΔΕΠΑΣ


πηγή : SALAMIS-NEWS

Μετά από πολλά χρόνια απαλλάσσονται των κατηγοριών όλοι οι τότε εμπλεκόμενοι με τον Α ή Β τρόπο στην ΔΕΠΑΣ κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βούλευμα «… η διαχείριση των οικονομικών του δήμου … ήταν επιμελής και δεν ενέχει κατάχρηση εξουσίας διάθεσης αυτών…»

Μάλιστα στην επόμενη σελίδα του βουλεύματος σαφώς αναφέρει ότι και από την έκθεση ελέγχου έχει βεβαιωθεί η εκτέλεση των έργων, η απασχόληση των εργαζομένων και η κάλυψη των αμοιβών τους ως και των ασφαλιστικών εισφορών τους, οι οποίες και δεν έχουν ακυρωθεί από τον γραμματέα της περιφέρειας, επιπρόσθετα δε θεωρήθηκαν ως νόμιμες και από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Για τον λόγο αυτό, αποφαίνεται να μην γίνει κατηγορία για την πράξη της απιστίας σε βάρος των:

Ευάγγελου Αγαπίου, Δημ. Νάνννου, Γ. Σγούρδα, Δάφνης Τσάπελη, Ι. Λένη, Αντ. Χατζή, Ειρήνης Μπινιάρη, Χρ. Παπαδημητρίου, Γ. Δημητριάδη, Ι. Τσαβαρή, Αντ. Καλογιάννη, Γ. Κουτσιλαίου, Πολυχρόνη Περδικούρη, Αντ. Τσαλιαγκού, Στ. Πολίτη, Νικ. Αγαπίου, Ι. Καρβέλα, Αικ. Βασιλείου, Στ. Κρουστάλη.

Η  δικαιοσύνη μίλησε και τα λόγια είναι περιττά, το ερώτημα είναι τόσα χρόνια αγωνίας των κατηγορουμένων και διασυρμού, ποιος τους τα πληρώνει; Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι εμπλεκόμενοι στα κοινά που διασύρονται.

Μήπως είναι κι αυτός ένας λόγος που αξιόλογοι συμπατριώτες μας γύρισαν την πλάτη στην πολιτική;

Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τα επίμαχα σημεία του βουλεύματος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου