Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Μήνυμα Δημάρχου Σαλαμίνας για το αποτέλεσμα των εκλογών


Μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση όπου οι δημότες του νησιού μας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές που έγιναν τα 3,5 τελευταία χρόνια, με σαφήνεια έκριναν θετικό το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. 

Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και δεσμεύομαι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ότι μετά και το θετικό αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να υλοποιήσουμε το όραμά για μια καλύτερη Σαλαμίνα. 
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


Γιάννης Τσαβαρής

Δήμαρχος Σαλαμίνας & Υποψήφιος Δήμαρχος3 σχόλια:

 1. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ.
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΛΑΜΠΤΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ.
  ΘΈΛΩ ΚΕ ΕΓΩ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΙΝΗΣ, Η ΛΟΥΛΑ, Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 3000€, ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΕΟΟΠΠΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΣΙΔΙΑ.
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ.
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.
  ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΤΖΩΝ ΕΣΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.
  ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!
  ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΤΣ΄ΑΠΟΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣΟΧΗ’’’’’’΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
  ME AUTO ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΈΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  Περίπου 15 χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια για την κατάρτιση δασικών χαρτών και 4 χρόνια μετά την επανεκκίνηση της προσπάθειας έχει ολοκληρωθεί λιγότερο από το 1%. Σε λίγες μέρες, το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή ένα νέο δασικό σχέδιο νόμου, το οποίο μάλιστα θα προωθηθεί ως κατεπείγον.
  Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Καθημερινής», αν το νομοθέτημα παραμείνει στη μορφή που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, απειλεί να ακυρώσει τη μέχρι τώρα εργασία επί των δασικών χαρτών, η κατάρτιση των οποίων είναι υποχρέωση έναντι του Μνημονίου.
  Από τα επίσημα στοιχεία της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογραφήσεις» (ΕΚΧΑ), που δημοσιεύει η εφημερίδα, μέχρι σήμερα έχουν κυρωθεί (μερικώς ή συνολικά) 52 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν συνολικά σε 1,1 εκατ. στρέμματα ή το 0,84% των δασικών χαρτών της χώρας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων πρόκειται για μικρούς δασικούς χάρτες. Επίσης έχουν καταρτιστεί 477 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν σε έκταση 12,2 εκατ. στρεμμάτων (και στο 9,29% του συνόλου), αλλά δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία κύρωσής τους από το Δημόσιο. Υπό κατάρτιση βρίσκονται οι χάρτες για ακόμα 46 εκατ. στρέμματα δασικών εκτάσεων (35,35% του συνόλου), ενώ υπό ανάθεση (σε ιδιώτες μελετητές) βρίσκονται οι χάρτες που αντιστοιχούν σε ακόμα 15,4 εκατ. στρέμματα (11,69% του συνόλου). Όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΕΚΧΑ, σύντομα θα αναρτηθεί μεγάλος αριθμός δασικών χαρτών της Αττικής.
  Η καθυστέρηση στην υπόθεση των δασικών χαρτών αποδίδεται εν μέρει στο γεγονός ότι το σχέδιο νόμου που έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το υπουργείο Περιβάλλοντος σε διαβούλευση προωθούσε σημαντικές αλλαγές στο ποιες περιοχές καλύπτονται από τη δασική νομοθεσία. Το νομοσχέδιο πρότεινε ουσιαστικά την κατάργηση της προστασίας των χορτολιβαδικών εκτάσεων, που έχουν σημαντικό ρόλο και οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά είναι ταυτόχρονα περιζήτητες για οικονομική εκμετάλλευση. Αλλάζοντας όμως τον ορισμό των εκτάσεων που καλύπτει η δασική νομοθεσία, το ΥΠΕΚΑ έθετε υπό αμφισβήτηση και τη διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών.
  Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή με σκοπό να ψηφιστεί μέσα στον Ιούνιο, κλείνοντας το νομοθετικό «τρίπτυχο» αιγιαλός - χωροταξία - δάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή