Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Κάλεσμα σε ΟΛΟΥΣ!!! από τον Πρόεδρο Σεληνίων Σαράντη Φυρογένη


1 σχόλιο:

 1. Κ. ΠΑΡΤΟΥΖΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
  Απάντηση
  Ανώνυμος5/5/14 21:59

  Κ. ΚΑΠΕΤΝ-ΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ,
  Η ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ)
  Απάντηση
  Απάντηση
  Ανώνυμος6 Μαΐου 2014 - 8:36 π.μ.

  ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΓΚΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΣΜΟ;Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΓΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΙ Η ΜΠΕΓΝΗ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ; ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΤΙΝΑ ΑΜΑΥΡΟΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ; ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΕΣΥ. ΥΠΟΣΤΗΛΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ.
  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή