Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ένα βήμα μπροστά από τους κατήγορούς του ο Γιάννης Τσαβαρής


Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής παραχώρησε συνέντευξη τύπου χθες Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας.

 ‘Eνα βήμα μπροστά από τους κατήγορούς του φαίνεται να είναι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής ο οποίος απάντησε σε όλους και για όλα με επιχειρήματα, ντοκουμέντα και χωρίς περιστροφές. Συγκεκριμένα, έδωσε κατατοπιστικές απαντήσεις στα θέματα:

Αποχέτευση λυμάτων (κατασκευή πρωτεύοντος αγωγού και δευτερεύοντος δικτύου), Κατασκευή συλλεκτήρων ομβρίων στις περιοχές Παλούκια και οδού Φανερωμένης, Αποχέτευση λυμάτων στις περιοχές Αμπελάκια, Σελήνια, Καματερό και Φοίνικας, Αποχέτευση λυμάτων στην Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου, Παραχώρηση της εκμετάλλευσης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε., καθώς και σε άλλα θέματα που αφορούν το νησί μας.

 Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάδειξη των Ιστορικών- Αρχαιολογικών χώρων του νησιού μας, αλλά κυρίως στον μεγάλο οραματικό στόχο της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 μαζί με τον Πειραιά, στην συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, κατά την οποία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεδέχθη την πρόταση του Δημάρχου Σαλαμίνας να παρευρεθεί στα “Σαλαμίνια 2014”. Ερωτηθείς ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής από εκδότη τοπικής εφημερίδας αν θα δεχόταν να αντιπαρατεθεί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του σε μία άλλη κλειστή συνέντευξη – τύπου debate, αποδέχτηκε την πρόταση και έθεσε ως μόνη προϋπόθεση να αντιπαρατίθεται κατά μόνας με κάθε υποψήφιο δήμαρχο.

 Επίσης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής διευκρίνισε ότι ουδέποτε έχει αποκαλέσει τους διαχειριστές των τοπικών blogs «ηλεκτρονικούς κουκουλοφόρους», αλλά τους ανώνυμους σχολιαστές που χυδαιολογούν και αισχρολογούν σπιλώνοντας υπολήψεις και οικογένειες δειλιάζοντας να πάρουν την ευθύνη των λεγομένων τους αφού κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Αυτούς και μόνον αυτούς.


1 σχόλιο:

  1. ΕΝΤΟΝΗ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ-ΑΣΤΡΑΚΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ """"ΜΑΙΜΟΥ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ""""" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή