Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφια με τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ” της κας Ρούλας ΝΑΝΝΟΥ θα είναι και η κα Αναστασία (Τασούλα) ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ


Αναστασία (Τασούλα) ΜΑΚΡΗ – ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ
του Κοσμά και της Άννας

Αποφάσισε να συστρατευτεί με τον συνδυασμό “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ” της υπ. δημάρχου κας Ρούλας ΝΑΝΝΟΥ για να ενισχύσει και με τις δικές της δυνάμεις την εκλογή της πρώτης γυναίκας δημάρχου στο νησί ώστε να μπει επιτέλους μια τάξη και νοικοκυριό στο Δήμο μας.....

Γεννήθηκε το 1974 στην Σαλαμίνα όπου και κατοικεί.
Τέλειωσε το Α΄ Λύκειο Σαλαμίνας και είναι πτυχιούχος Λογιστικής.
Έχει γνώσεις Η/Υ σε Ms Office: Word, Excel, PowerPoint, Access, Internet, Photo Shop, και Outlook

Είναι παντρεμένη με τον αστυνομικό της τροχαίας Λάζαρο Τοπούζογλου με τον οποίο απέκτησαν κι ένα γιό που σήμερα είναι ένας 12χρονος μαθητής / αθλητής.
Στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης,
  • Υπηρέτησε τον Α.Ο. “Τελαμώνα” στο Βόλεϋ
  • Επίσης, μαζί με τον σύζυγο υπήρξαν από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου διαβητικών νήσου Σαλαμίνας με την επωνυμία “ΑΓΑΠΗ για την ΖΩΗ” όπου σήμερα είναι και η ταμίας του συλλόγου.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Τα ενδιαφέροντα της και ο προβληματισμός της, είναι έντονα για την Υγεία στο νησί μας όπως και για την Παιδεία και τον Αθλητισμό.
  • Θα θελε να εκλεγεί ώστε να αφιερώσει όλες της τις δυνάμεις σ’ αυτούς τους τομείς που πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει ανιδιοτελώς προς όφελος των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας.
  • Στην παιδεία, με τις προσωπικές εμπειρίες που έχει ως μητέρα μικρού μαθητή θα μπορούσε να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση των καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν χρόνια τώρα τα σχολικά συγκροτήματα.
  • Η αγάπη της για τον αθλητισμό και η πολυετή ενασχόληση της θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα για σχολικό αθλητισμό κι όχι μόνον
Οι ψηφοφόροι που θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί της μπορούν να τηλεφωνήσουν στο κινητό της, 6972 146 462


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου