Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΜΗΠΩΣ κ. ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ κ. ΤΡΑΥΛΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε;


8 Απριλίου 2013
  
Για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να  καταγγείλω την κα  Νάννου και τον κο Τραυλό για εθελούσια και συστηματική διαστρέβλωση των δεδομένων με μόνο στόχο την δημιουργία λαθεμένων εντυπώσεων αφού έτσι πιστεύουν  ότι μπορεί με αυτή την τακτική να ωφεληθούν πολιτικά…..


Τελευταίο «επίτευγμα» της φαντασίας τoυς είναι η «έναρξη των εξορύξεων» στο Λατομείο της Τούρλας… με αφορμή το ψήφισμα του Δ.Σ στην πρόσφατη συνεδρίαση του.

Έχω επανειλημμένα αναφέρει ότι θα μπορούσαν ακούγοντας προσεκτικότερα να μάθαιναν περισσότερα αν είχαν  την πρόθεση να μαθαίνουν και όχι να διαστρεβλώνουν…

Έτσι και προκειμένου να παύσουν να βαπτίζουν το κρέας σε  ψάρι, δηλαδή την νόμιμη επιστροφή περιουσιακού στοιχείου του Δήμου στην κατάσταση που προβλέπεται σύμφωνα με τα από τότε υπάρχοντα έγγραφα, σπεύδουν να  βαπτίσουν ως εξορύξεις τις οφειλόμενες υποχρεώσεις, προκειμένου να εμποδίσουν την υλοποίηση όσων αναφέρουν,  ωφελώντας έτσι αυτόν, που είναι υπόχρεος προς αποκατάσταση.

 Παρουσιάζω λοιπόν μια σειρά εγγράφων μεταξύ ΟΛΠ και πρώην Κοινότητας Σεληνίων, όπου αποδεικνύεται  ότι η  ΟΛΠ Α.Ε μας οφείλει τους ήδη εξορυγμένους και διαμορφωμένους χώρους, (εμβαδού 209 στρεμμάτων σύμφωνα με το έγγραφο του κτηματολογίου Δήμου Αμπελακίων) που βρίσκονται στην περιοχή της Τούρλας.

Αυτούς τους χώρους κ. Νάννου και κ. Τραυλέ  θέλετε να τους χαρίσουμε στην ΟΛΠ Α.Ε, στο Δημόσιο που τους διεκδικεί ή στον Δήμο μας;

Δεν θέλετε ο Δήμος να τον εκμεταλλευτεί δημιουργώντας εκεί πολλαπλές δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα;

Τελικά από ποια πλευρά είστε κα Νάννου και κε Τραυλέ, της ΟΛΠ Α.Ε, του Δημοσίου ή του Δήμου; 

  Τέλος όσον αφορά την θέση του κυρίου Τραυλού για τον χαρακτηρισμό της περιοχής ως αναδασωτέας ή όχι σας παραπέμπω στο υπ’ αριθμό Πρωτ.3293/15-5-09 έγγραφο του προς την ΕΣΔΚΝΑ που είναι άκρως αποκαλυπτικό. 

Κύριε Τραυλέ «κρείττον του λαλείν το σιγάν».  


Συνημμένα έγγραφα (6)                                    Γραφείο ενημέρωσης  Δήμου Σαλαμίνας