Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Μάχη αστυνομικών με κλέφτες στον Άγιο Παντελεήμονα..2 αστυνομικοί τραυματίες.


Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν ο δράστης επιχείρησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο που μόλις είχε κλέψει. Μια ... απλή διάρρηξη σε αυτοκίνητο στον Άγιο Παντελεήμονα μετατράπηκε σε πραγματική μάχη αφού οι κλέφτες δεν δίστασαν να τρακάρουν με διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα για να ξεφύγουν...

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο έναν 35χρονο και μια 33χρονη. Αμέσως κατάλαβαν ότι το αυτοκίνητο δεν τους ανήκε και προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Ο 35χρονος όμως είχε... άλλη γνώμη.

Αντί να παραδοθεί πάτησε τέρμα το γκάζι του κλεμμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα πρώτα να πέσει πάνω σε ένα αυτοκίνητο που περνούσε στο δρόμο και στη συνέχεια πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να πλησιάσουν για να συλλάβουν τον 35χρονο και την 33χρονη. Ο οδηγός όμως είχε και πάλι... άλλη γνώμη. Έβαλε όπισθεν και πάτησε ξανά τέρμα το γκάζι με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους αστυνομικούς τραυματίζοντας τον έναν στο πόδι και τον άλλο στο χέρι.

 Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες στον 35χρονο που συνέχισε όμως με χέρια και πόδια και χτυπά τους αστυνομικούς. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Βρήκαν πάνω του πολλά ναρκωτικά χάπια αλλά και επτά μαχαίρια.