Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Δάσκαλε που Δίδασκες


Για μια ακόμη φορά έπεσε στη παγίδα, που ο ίδιος είχε στήσει, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, για μια ακόμη φορά συλλαμβάνεται ανακόλουθος, σε αυτά που έλεγε και παραπληροφορούσε του κατοίκους, ιδιαίτερα αυτούς της περιφέρειας, αναφερόμενος τότε στο θέμα του χρέους προς την  ΕΥΔΑΠ και τον τρόπο που προσπαθήσαμε εμείς  να αντιμετωπίσουμε και σε αυτά που ο ίδιος πράττει σήμερα.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΣ’ αυτή την επίμονη προσπάθεια του κ. Τσαβαρή να εγκαταστήσει επίσημα μαζί με εργολάβους, “σώνει και καλά” ΛΑΤΟΜΕΙΟ στην ΤΟΥΡΛΑ, μετά από είκοσι (20) περίπου χρόνια  ΣΙΩΠΗΣ, από τότε δηλαδή που το σταμάτησα και έχοντας επιλέξει, το ΨΕΥΔΟΣ την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ως τακτική προκειμένου να το πετύχει, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω απαντώντας του.

                                       ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Είμαι όμως υποχρεωμένος, ν’ ακολουθήσω την μόνη οδό που αποδίδει. Την οδό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Και εκεί να είναι βέβαιος, θα πάρει ΟΛΕΣ τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ
π. Δήμαρχος Αμπελακίων
Σαλαμίνας

Ποιον κοροϊδεύετε κύριε δήμαρχε;


Μιλάτε για αποκατάσταση του λατομείου της Τούρλας.
Αγνοείτε μήπως ότι το ίδιο ακριβώς ισχυριζόταν ο ΟΛΠ την περίοδο 1990-1995 κατατρώγοντας το βουνό;
Αγνοείτε ότι και τότε είχε παρουσιάσει μελέτη αποκατάστασης την οποία ουδέποτε εφάρμοσε;
Αγνοείτε ότι το δασαρχείο, η Νομαρχία και η διεύθυνση λατομείων τον έκριναν συνεχώς παράνομο;
Αγνοείτε ότι συνέχιζε το «έργο» του παρά τα πρόστιμα και τις αναφορές ότι κάνει εξόρυξη;

Όταν η αναίδεια περισσεύει, οι λέξεις χάνουν το νόημα τουςον τόπο δεν τον ενδιαφέρει τι έγινε χθες, που ούτως η άλλως είναι ΜΗ αναστρέψιμο, μα το τι γίνετε τώρα σήμερα !!!
 
Ποιος και γιατί επιχειρεί ύπουλα και υπόγεια να επαναλειτουργήσει το λατομείο  της «Τούρλας»; Ποια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα κρύβονται πίσω απ’ το ψευδεπίγραφο έργο της αποκατάστασης;
 
Θα ενοχοποιήσουμε σήμερα όλους όσους με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις τους προσπαθούν να το αποτρέψουν; Η πολιτική αναίδεια έφερε στο σημείο κάποιους να βγάζουν μανιφέστα όχι για να μας δώσουν εξηγήσεις για τα πολιτικά τους ατοπήματα, αλλά για να υβρίσουν τους σημερινούς αγωνιστές που επώνυμα ή ανώνυμα προσπαθούν να αποτρέψουν τον όλεθρο!!!
 
Δεν αντιλαμβάνονται έστω και την τελευταία στιγμή, ότι εγκαταλείπονται ακόμα και από τους τελευταίους εναπομείναντες υποστηρικτές τους ή τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα δεν τους το επιτρέπουν να δουν πέρα κι έξω από την μύτη τους;
 
Και το κρίσιμο ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι οι τοπικοί εξωραϊστικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αλήθεια τι κάνουν; Μια και η Ομοσπονδία είναι ανύπαρκτη εδώ και χρόνια, παραπαίοντας «σώγαμπροι» κι απομονωμένοι στην Κυνόσουρα συμπλέει στον όλεθρο υπακούοντας εις τας διαταγάς.
 
Ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι ας μην περιμένουν πλέον τίποτα απ’ την ανύπαρκτη ΟΕΕΣΣ, ο σώζων εαυτόν σωθείτω.
 
ΠΗΓΗ : SALAMIS- NEWS